Onze school

Ouderraad

Onze ouderraad is een groep ouders die zich vrijwillig inzet voor de school, met het welzijn van alle leerlingen voor ogen. Ontdek hier wat onze ouderraad doet.

Ouderraad

Ouderraad, wat doen we?

Wij zijn een brugfunctie tussen ouders en school: naast het steunen van de school wil de ouderraad er eveneens zijn voor de ouders. Zo kan de ouderraad peilen naar wat leeft onder de ouders en dit gevoel of standpunt gaan verdedigen bij de school. Zo brengen we eveneens ouders bij elkaar.

Wij werken ondersteunend voor de school: de ouderraad steunt de school waar mogelijk. Dit zowel logistiek als financieel.

  • Bij schoolactiviteiten als opendeurdagen, de sint, schoolfeest, smulfestijn, mosselfeest en recepties zorgt de ouderraad voor een helpende hand.
  • Daarnaast tracht de ouderraad via een aantal eigen georganiseerde activiteiten geld in te zamelen waarmee we in overleg met het schoolbestuur en de directie bepaalde evenementen of materiaal willen sponsoren dat ten goede komt van uw kind.
  • Gezonde voeding op school, met name de actie 'oog voor lekkers!'. Ook dit jaar financieren we deze actie! Elke woensdag (donderdag indien woensdag vrijaf) voorzien wij de fruitjes op school.